Dit is hoe jij jouw seksleven kan verbeteren met ashwagandha poeder

Dit is hoe jij jouw seksleven kan verbeteren met ashwagandha poeder

Ashwagandha helpt het libido te verhogen.

Ashwagandha is een plant die al eeuwenlang in de Ayurvedische geneeskunde wordt gebruikt. Er wordt aangenomen dat deze plant ontstekingsremmende en anti-stress eigenschappen heeft. Ashwagandha wordt tegenwoordig vaak genomen als supplement om onder andere stress te reduceren maar wist jij dat ashwagandha ook positieve effecten kan hebben voor jouw seksleven?

In India wordt Ashwaganda al eeuwen lang gebruikt bij problemen in de slaapkamer. Ashwaganda heeft namelijk potentie om de libido te boosten en erectiestoornissen te verhelpen. Velen die eenmaal de krachten van ashwagandha hebben ervaren willen niet meer zonder! Lees verder om te zien hoe dit voor jou kan werken.

ashwagandha

Ashwagandha is een ayurvedische wondermiddel.

Ashwagandha heeft vele voordelen zoals het verminderen van stress, verbeteren van cognitieve geheugen, en het onstekingsremmend effect. In India wordt ashwagandha vooral voorgeschreven voor seksuele problemen in de slaapkamer. Voel jij je angstig en gestresst, zelfs tijdens seks? En is dit misschien de reden waarom jouw seksleven niet is zoals jij het wil hebben. Probeer dan ashwagandha uit. Aswagandha heeft positieve effecten op je gemoedstoestand en stress zonder bijwerkingen. Het is 100% natuurlijk en puur. Zeg 'Nee' tegen stress en 'Ja' tegen ashwagandha.

Geen zin in seks door stress en vermoeidheid? Ashwagandha is de oplossing!

Het komt vaker voor dan we toegeven; Je bent niet meer in de mood door stress. Ashwagandha kan de aanmaak van cortisol (de stresshormoon) aanzienlijk verlagen. Cortisol is nodig in het dagelijks leven om normaal te kunnen functioneren, maar vooral in de westerse werk- en status wereld is de aanmaak van cortisol vele malen hoger dan we nodig hebben om te functioneren. Doordat Ashwaganda de cortisol levels aanzienlijk verlaagt, is de kans groter om weer in de stemming te kunnen komen. 

Ashwagandha balanceert ook de schildklier en bijnier. Wanneer deze onder actief of overactief zijn, zijn jouw hormonen uit balans. Dit kan angst, onrustigheid of vermoeidheid veroorzaken. Met ashwagandha kom je weer tot balans en voel je je positief, energiek en zelfverzekerd!

Ashwagandha poeder


Bestel hier JamGhanda ashwagandha.

Ashwagandha verhoogt de mannelijke hormoon testosteron.

Testosteron is een van de belangrijkste hormonen voor de man. Vooral voor de voortplantingsorganen is testosteron de primaire hormoon. Door dat de cortisol levels door ashwagandha verlaagd worden, heeft dit tegelijk ook een positieve werking op de testosteron. Cortisol (stresshormoon) heeft namelijk een erg nadelig effect op de aanmaak van testosteron. Het is bewezen dat het juist doseren van ashwagandha de libido kan helpen verhogen en de spermakwaliteit verbeteren. 

Ashwagandha helpt bij erectie problemen.

Eén van de grootste oorzaken voor erectiestoornissen is stress of angst door 'performance anxiety'. Als je stress ervaart en niet in het moment kan genieten, zal dat in de vorm van slechte erecties kunnen resulteren. Ashwagandha zorgt ervoor dat je rust krijgt en terug in het moment kan komen. Dit kan jouw erectie problemen al meteen aanpakken. Daarbij verhoogt ashwagandha testosteron in mannen, dit is belangrijk voor een normale seksuele functie van het lichaam. 

Ook wordt de aanmaak van Nitric Oxide (NO) in het lichaam gestimuleerd bij het nemen van ashwagandha. Het effect ervan is dat bloedvaten die bloed vervoeren naar het geslachtsdeel verwijd raken, dit helpt de erectie te verbeteren maar ook de seksuele lust en genot. 

Daarbij kan ashwagandha mannen helpen langer vol te houden in bed.
De combinatie van een betere erectie en langer volhouden is een grote reden voor veel mannen om ashwagandha uit te proberen.

Ashwagandha versterkt seksuele behoeftes en genot.

Afrodisiacum is een middel dat de seksuele behoeftes stimuleert en zelfs de genot kan vergroten. Deze middel kan via eten, drinken of supplementen worden ingenomen. Ashwagandha versterkt mogelijk de seksuele behoeftes en genot. Dit effect werkt ook voor vrouwen.

Het is niet voor niks dat ashwagandha in India vooral gebruikt wordt bij problemen in de slaapkamer. Waar in de westerse wereld ashwagandha gebruikt word voor vele verschillende problemen, staat het in India voornamelijk bekend voor het oplossen van seksuele problemen.

slaapkamer

Waar zijn ashwagandha capsules nog meer goed voor?

Sommige mensen nemen Ashwagandha om angst, stress en slapeloosheid te behandelen. Er zijn ook mensen die ashwagandha nemen om hun focus en concentratie te verbeteren, terwijl anderen het gebruiken om artritis of gewrichtspijn te behandelen. Ashwagandha helpt ook met hormoonbalans en bij mannen de testosterongehalte te optimaliseren, dit helpt bij spiergroei en toename in kracht of sportprestaties. Er zijn veel voordelen bij het nemen van Ashwagandha capsules. Lees hier de uitgebreide blog over de voordelen van Ashwagandha poeder.

ontspanning tegen stress

Waar kan ik de beste ashwagandha halen?

Bij JamHealth vindt je de beste ashwagandha capsules. Deze zijn makkelijk te consumeren en professioneel geformuleerd om de voordelen te ervaren. De JamGhanda aswhagandha capsules is gemaakt van vegetarische cellulose bevat alleen ashwagandha poeder, zonder vulmiddelen of andere rotzooi. Bekijk hier het product en lees de andere voordelen die ashwagandha heeft.

ashwagandha capsules

 

 

 

Terug naar blog

Bekijk hier de volledige collectie van JamHealth superfoods.

JamHealth is de nummer #1 in superfoods. Gezondheid is een investering voor jezelf. De collectie superfoods van JamHealth zijn zo gekozen dat ze perfect passen bij een gezonde levensstijl. Al deze voedingssuplementen zijn gemaakt van superfoods waar wij in geloven.

JamHealth collection.
1 van 3