Dit is hoe jij jouw seksleven kan verbeteren met ashwagandha poeder

Dit is hoe jij jouw seksleven kan verbeteren met ashwagandha poeder

Ashwagandha helpt het libido te verhogen.

Ashwagandha is een plant die al eeuwenlang in de Ayurvedische geneeskunde wordt gebruikt. Er wordt aangenomen dat deze plant ontstekingsremmende en anti-stress eigenschappen heeft. Ashwagandha wordt tegenwoordig vaak genomen als supplement om onder andere stress te reduceren maar wist jij dat ashwagandha ook positieve effecten kan hebben voor jouw seksleven?

In India wordt Ashwaganda al eeuwen lang gebruikt bij problemen in de slaapkamer. Ashwaganda heeft namelijk potentie om de libido te boosten en erectiestoornissen te verhelpen. Lees verder om te zien hoe dit voor jou kan werken.

ashwagandha

Ashwagandha is een ayurvedische wondermiddel.

Ashwagandha heeft vele voordelen zoals het verminderen van stress, verbeteren van cognitieve geheugen, en het onstekingsremmend effect. In India wordt ashwagandha vooral voorgeschreven voor seksuele problemen in de slaapkamer.

Geen zin in seks door stress en vermoeidheid? Ashwagandha is de oplossing!

Het komt vaker voor dan we toegeven; Je bent niet meer in de mood door stress. Ashwagandha kan de aanmaak van cortisol (de stresshormoon) aanzienlijk verlagen. Cortisol is nodig in het dagelijks leven om normaal te kunnen functioneren, maar vooral in de westerse werk- en status wereld is de aanmaak van cortisol vele malen hoger dan we nodig hebben om te functioneren. Doordat Ashwaganda de cortisol levels aanzienlijk verlaagt, is de kans groter om weer in de stemming te kunnen komen. 

Ashwagandha poeder


Bestel hier JamGhanda ashwagandha.

Ashwagandha verhoogt de mannelijke hormoon testosteron.

Testosteron is een van de belangrijkste hormonen voor de man. Vooral voor de voortplantingsorganen is testosteron de primaire hormoon. Door dat de cortisol levels door ashwagandha verlaagd worden, heeft dit tegelijk ook een positieve werking op de testosteron. Cortisol (stresshormoon) heeft namelijk een erg nadelig effect op de aanmaak van testosteron. Het is bewezen dat het juist doseren van ashwagandha de libido kan helpen verhogen en de spermakwaliteit verbeteren. 

Ashwagandha helpt bij erectie problemen.

Eén van de grootste oorzaken voor erectiestoornissen is een slechte doorbloeding naar het geslachtsdeel. Hierdoor kan er geen erectie bereikt worden of kan de erectie niet lang behouden worden. Een juiste dosering van ashwagandha stimuleert de nitraat (no3) productie in het lichaam. Nitraat zorgt ervoor dat de bloedvezels op natuurlijke wijze verwijden, waardoor de bloed beter kan stromen en er geen ophoping ontstaat. Dit kan mogelijk één van de oplossingen zijn voor erectiestoornissen.

Ashwagandha versterkt seksuele behoeftes en genot.

Afrodisiacum is een middel dat de seksuele behoeftes stimuleert en zelfs de genot kan vergroten. Deze middel kan via eten, drinken of supplementen worden ingenomen. Ashwagandha is een afrodisiacum middel en versterkt daarmee mogelijk de seksuele behoeftes en genot. Dit effect werkt mogelijk ook voor vrouwen.

Het is niet voor niks dat ashwagandha in India vooral voorgeschreven wordt bij problemen in de slaapkamer. Waar in de westerse wereld ashwagandha gebruikt word voor vele verschillende problemen, staat het in India voornamelijk bekend voor het oplossen van seksuele problemen.

slaapkamer

Waar zijn ashwagandha capsules nog meer goed voor?

Sommige mensen nemen Ashwagandha om angst, stress en slapeloosheid te behandelen. Er zijn ook mensen die ashwagandha nemen om hun focus en concentratie te verbeteren, terwijl anderen het gebruiken om artritis of gewrichtspijn te behandelen. Ashwagandha helpt ook met hormoonbalans en bij mannen de testosterongehalte te optimaliseren, dit helpt bij spiergroei en toename in kracht of sportprestaties. Er zijn veel voordelen bij het nemen van Ashwagandha capsules. Lees hier de uitgebreide blog over de voordelen van Ashwagandha poeder.

ontspanning tegen stress

Waar kan ik de beste ashwagandha halen?

Bij JamHealth vindt je de beste ashwagandha capsules. Deze zijn makkelijk te consumeren en professioneel geformuleerd om de voordelen te ervaren. De JamGhanda aswhagandha capsules is gemaakt van vegetarische cellulose bevat alleen ashwagandha poeder, zonder vulmiddelen of andere rotzooi. Bekijk hier het product en lees de andere voordelen die ashwagandha heeft.

ashwagandha capsules

 

 

 

Terug naar blog

Bekijk hier de volledige collectie van JamHealth superfoods.

JamHealth is de nummer #1 in superfoods. Gezondheid is een investering voor jezelf. De collectie superfoods van JamHealth zijn zo gekozen dat ze perfect passen bij een gezonde levensstijl. Al deze voedingssuplementen zijn gemaakt van superfoods waar wij in geloven.

JamHealth collection.
1 van 3