Over Ons

 Jam Up Your Health!

Uw gezondheid een boost geven tegenover een eerlijke prijs? Dan zit je bij JamHealth goed!

JamHealth is opgericht door drie sporters met een intensief trainingsprogramma. Om onze sportprestaties en gezondheid te bevorderen spelen gezondheidssupplementen een grote rol. Wij hechten veel waarde aan natuurlijke gezondheidssupplementen zonder onnodige toevoegingen. Wij hebben de nodige kennis met elkaar gedeeld en vanaf hier zijn wij begonnen met onze verdere zoektocht naar natuurlijke producten en hebben hierbij onze kennis vergroot. Via JamHealth willen wij graag onze producten en kennis met jullie delen.

Onnodige toevoegingen en vulmiddelen, kennen wij niet bij JamHealth. Als jij supplementen koopt bij JamHealth kan je verwachten dat wij volledig puur en natuurlijk  zijn. Op een natuurlijke manier profiteren van gezondheidsvoordelen, dat is onze missie bij JamHealth.

Wij geloven dat gezondheid belangrijk is en wij staan volledige achter de kwaliteit van onze producten. JamHealth is de beste in superfoods & natuurlijk voedingssupplementen van Nederland & België en wij hopen dat jullie dit ook mogen ervaren!

Plaats uw bestelling en oordeel zelf!

JamMatcha.

Matcha drinken is goed voor de geest en het lichaam. Het is niet alleen een genots momentje om tot rust te komen. Je krijgt er ook energie en focus van.

Matcha Thee Collectie.

Matcha Set.

Het maakt niet uit of je nieuw bent met matcha of al ervaren. Deze matcha set is geschikt voor alle matcha liefhebbers. Je kan hiermee de tradities van Japanse thee in huis brengen, voor jou of een geliefde.

Matcha set kopen.