Diego's ervaringen met matcha poeder van JamHealth

Wij mensen zijn bezige bijtjes, we kunnen niet stil zitten. Na het werk willen we
graag nog een uurtje sporten of wat leuks doen met vrienden. Volkomen begrijpelijk natuurlijk. Echter worden we vaak met onze neus op de feiten gedrukt. Veel mensen vinden het namelijk lastig om de balans te vinden tussen werk, ontspanning en rust.
Problemen als vermoeidheid en futloosheid komen dan ook steeds vaker voor. Ik hoor jullie al denken: “Wat is dan de oplossing voor deze problemen?”. De uitleg daarover lees je in deze blog.

Geen koffie of thee, ik neem liever matcha mee

We kennen het allemaal wel, je staat op en voelt het verlangen naar meer energie. Je zet de waterkoker aan of stopt een schijf in het koffiezetapparaat. De bedoeling is om een energyboost op te wekken. In koffie zit namelijk cafeïne en in thee theïne, waardoor je meer energie krijgt. De meeste mensen denken dat deze twee energie gevende dranken de enige opties zijn. Maar wat als ik je vertel dat er nog een optie is, matcha thee. Een tijdje terug ontdekte ik deze poedervormige groene thee, die ik tot de dag van vandaag dagelijks gebruik.

Wanneer gebruik ik matcha?
De dag begin ik altijd met een lekker kopje matcha thee. Hierdoor merk ik dat ik
s’ochtends sneller opstart en productiever aan de slag ga op werk. Het fijne hiervan is dat ik meer energie over houd voor m’n hobby's. Ik sport namelijk graag en hecht veel waarde aan een gezonde levensstyle. Mocht ik een keer een zwaardere dag hebben, dan gebruik matcha als pre-workout. Dat namelijk veel gezonder dan al die chemische producten van tegenwoordig.

Prijs
De prijs van 17,50 euro voor een zakje voor 50g is in verhouding goed. Ook zijn er vaak leuke aanbiedingen.  Ik zou er snel bij zijn als ik jullie was!

De verpakking van deze Matcha Poeder.

De verpakking heeft een groene kleur, wat goed aan sluit bij het groene poeder. Het is ook fijn het zakje weinig ruimte in beslag neemt en hersluitbaar is. Verder is is de bijsluiter duidelijke n wordt er genoeg productinformatie gegeven.

Tip van mij

Matcha thee is leuk om cadeau te geven. Verder voor meer informatie raad ik aan om de andere blogs ook te lezen.

- Diego

Terug naar blog

Bekijk hier de volledige collectie van JamHealth superfoods.

JamHealth is de nummer #1 in superfoods. Gezondheid is een investering voor jezelf. De collectie superfoods van JamHealth zijn zo gekozen dat ze perfect passen bij een gezonde levensstijl. Al deze voedingssuplementen zijn gemaakt van superfoods waar wij in geloven.

JamHealth collection.
1 van 3